Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@11:00:20 GMT

/ ره آورد ملی/ افتتاح خط تولید واکسن‌سازی شرکت اسوه

تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۶۸۵۶۱

/ ره آورد ملی/ افتتاح خط تولید واکسن‌سازی شرکت اسوه

به مناسبت هفته دولت، خط تولید واکسن سازی (بیولوژیک) شرکت اسوه با حضور دکتر فرزین مدیرعامل و جمعی از مدیران ارشد بانک ملی ایران و همچنین مدیران و مسئولان شرکت اسوه افتتاح شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، دکتر فرزین در مراسم افتتاح خط تولید واکسن‌سازی (بیولوژیک) شرکت اسوه با بیان این که راهبرد اصلی بانک ملی ایران خروج از بنگاه‌داری است، تاکید کرد: این بانک به عنوان حامی حوزه بهداشت و درمان کشور همواره با ارائه خدمات و استفاده از ابزارهای جدید مالی و اعطای اعتبارات مورد نیاز، حامی صنعت دارویی کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اهمیت شرکت‌های دارویی در رفع نیازهای کشور و قطع وابستگی به خارج در حوزه دارو اظهار داشت: در اولویت قرار دادن و حمایت  از دستاوردهای شرکت‌های دارویی و دانش بنیان فعال یکی از سیاست‌های اعتباری بانک ملی ایران است.

دکتر فرزین با بیان این مطلب افزود: با تمام توان از ظرفیت‌های خود در زمینه حمایت از شرکت‌های دارویی جهت کاهش یا قطع وابستگی کشور به واردات دارو استفاده حداکثری خواهیم کرد.

وی با تاکید بر این مطلب که افزایش توان تولیدی شرکت‌های دارویی و دانش بنیان فعال در حوزه سلامت سبب تقویت توان حمایتی از خانواده‌ها در زمینه دارو و سلامت خواهد شد، اظهار کرد: تعامل و همکاری‌های دو جانبه بین بانک و شرکت‌های دانش بنیان منجر به خودکفایی، رونق تولید و اشتغال‌زایی خواهد شد.

مهدی بخشایش مدیرعامل شرکت داروسازی اسوه در این مراسم با تقدیر از حمایت‌های بانک ملی ایران در جهت ارتقای کیفیت تولیدات این شرکت گفت: با افتتاح خط تولید واکسن سازی در این شرکت، برای حدود 40 نفر اشتغال‌زایی و میلیون‌ها دلار صرفه جویی ارزی می‌شود.
 

مدیرعامل شرکت اسوه دستیابی به فناوری تولید واکسن و محصولات دارویی جدید را گامی مهم در صنعت داروسازی کشور دانست و گفت: همواره شیوه‌های داروسازی نوین و فرمولاسیون فرآورده‌های جدید دارویی با کیفیت در این شرکت گام‌های اساسی در رفع نیاز دارویی کشور است .

وی با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری و پیگیری‌های رئیس جمهور بر حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و استفاده از ظرفیت آن‌ها، گفت: امسال توانستیم به تولید واکسن کویید 19 برسیم و نیز خط تولید واکسن سازی شرکت برای تولید واکسن‌های مورد نیاز وزارت بهداشت افتتاح شد.

وی دستیابی به دانش تولید دارو برای بیماری‌های خاص با کمک‌های  بانک ملی ایران را یکی از دستاوردهای این مرکز داروسازی دانست و افزود: با وجود زیر ساخت‌های موجود و راه‌اندازی خط تولید واکسن، این شرکت ماهانه توان تولید 2 میلیون دوز انواع واکسن را دارد.

شرکت داروسازی اسوه با تولید بیش از 120 محصول انواع اشکال دارویی تخصصی و فوق تخصصی درمانی و پیشگیرانه، سالانه بخش قابل توجهی از سبد محصولات دارویی کشور را تامین می‌کند.
انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بانک ملی ایران دانش بنیان هفته دولت 1401 خط تولید واکسن سازی شرکت های دارویی بانک ملی ایران دانش بنیان شرکت اسوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۶۸۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فارس رتبه اول کشور در کشت گیاهان دارویی

به گفته مجتبی دهقان‌پور؛ استان فارس به دلیل اقلیم چهار فصل ظرفیت مناسبی برای توسعه گیاهان دارویی دارد و یکی از برنامه‌های سازمان جهاد کشاورزی توسعه صنایع تبدیلی در زمینه گیاهان دارویی است که می‌تواند به ارزش افزوده آن کمک کند.

او تصریح کرد: سطح ابلاغی برای طرح جهش تولید گیاهان دارویی در دیمزار‌های استان فارس حدود دو هزار هکتار بود که با اقدامات و برنامه ریزی‌های منسجم انجام شده، کشت گیاهان دارویی مانند خاکشیر، بابونه، آویشن و گل محمدی در اراضی دیم ۱۶ شهرستان مجری طرح افزایش چشمگیر یافت.

دهقان پور خاطر نشان کرد: شهرستان مرودشت با سه هزار و ۵۴۹ هکتار کشت دیم گیاهان دارویی در این حوزه پیشرو است و گیاه دارویی خاکشیر با سطحی بیش از چهار هزار و ۸۰۰ هکتار بیشترین سطح گیاه دارویی کشت دیم را در شهرستان‌های مجری طرح جهش تولید در دیمزار‌ها را به خود اختصاص داده است.

فارس پیشرو در تشکیل زنجیره ارزش محصولات کشاورزی 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس از کسب ۲۶ گواهی زنجیره ارزش محصولات کشاورزی در این استان خبر داد و گفت: اهمیت این گواهی در هویت دار کردن محصولات از لحاظ کیفیت و چگونگی فرایند تولید است و قابلیت‌های استان فارس را در حوزه زنجیره ارزش مشخص می‌کند.

دهقان پور در مراسم رونمایی از سامانه مدیریتی زنجیره تولید و تامین گیاهان دارویی، بیان کرد: در حال حاضر دو زنجیره ارزش گیاهان دارویی در این استان تشکیل شده که مفتخریم به عنوان استان پیشرو در این قضیه در نمایشگاه بین المللی اکسپو در استان تهران از این سامانه رونمایی کنیم.

به گفته او؛ هدف از راه اندازی این سامانه، پایش زنجیره ارزش گیاهان دارویی به موازات فعالیت‌های در حال انجام است به نحوی که تمامی عوامل پشتیبان در مقوله تولید، نگهداری و عرضه محصول به بازار، قابل رصد و نظارت هستند.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه بهره گیری از این سامانه موجب افزایش دانش ما در حوزه گیاهان دارویی می‌شود، تصریح کرد: این سامانه متناسب با مخاطبین حوزه گیاهان دارویی، اقدام به اطلاع رسانی در زمینه‌های مختلف از جمله سرمایه گذاری، تولید و فرآوری محصولات می‌کند و در قالب‌های متنوع از قبیل اینفوگرافیک و پادکست گزارش فعالیت‌های انجام شده را نیز ارائه می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • بانک سامان میزبان صادرکنندگان در نمایشگاه اکسپو ایران
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • بسته زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • فارس رتبه اول کشور در کشت گیاهان دارویی
  • سمنان در صدر لیست تنوع داروی دامی
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی